Habosítás a profi tisztításért

Habosítás a profi tisztításért

A szórófejes Speeder® tisztítószerek habot képeznek, így egyrészt sokkal hatásosabbak a tisztítást illetően, másrészt pedig nem permetezzük használat közben a nagyon apró tisztítószer részecskéket a levegőbe, így azok nem kerülnek be a légutakon keresztül a szervezetünkbe.

Tehát két nagyon fontos funkciója van a habosításnak, tisztítás közben. Az egyik, hogy hatásosabb a tisztítószer, mert a hab tovább hat a felületen és a hab szerkezete sokkal alkalmasabb arra, hogy felpuhítsa a szennyeződéseket. A másik pedig egészségügyi jellegű, mert nem lélegezzük be a tisztítószert.

Így a Speeder® tisztítószerek nagyon korszerűek a háztartási tisztításban. A habosítást már rég óta használják az ipar különböző területein tisztítás közben, de a háztartásban nem annyira elterjedt, a habosítós szórófejek ára miatt. Azonban mi úgy gondolkodunk, hogy a vevőink kezébe valóban működő tisztítószert szeretnénk eljuttatni és a pillanatnyi haszonért nem adjuk el a jövőbeni hasznot, azaz a teljesen megelégedett felhasználó pozitív szájreklámjának a lehetőségét. Mivel tudjuk, hogyha valaki meg van elégedve a tisztítószereinkkel, szólni fog ismerőseinek, rokonainak és másoknak is, hogy bátran használhatják a Speeder® tisztítószereket, mert biztonságosak és jó eredménnyel tudnak vele tisztítani.